Mikko Elo
Etusivu

Etusivu


Vaalihuumaa


Kunnallisvaalien ennakkoäänestys on päättynyt. Niille jotka vielä empivät valintaansa on otettava kaikki irti tulevien päivien vaalihuumasta. Oma suosikki tässä on jo jokseenkin selvillä, mutta voipi olla että jostain tulee vielä joku yllättäjä, joten nyt on tarkkailtava silmä kovana oman alueen paikallisvaikuttajia.


Tietotekniikassa tapahtuu

Tietotekniikka kentällä mikään ei ole entisensä. Wanha kunnon Windows XP on syrjäytetty ja Windows 7 on ottanut vallan, Tästä tapahtumasta ei ole kovinkaan kauaa aikaa, mutta Windows 8 on nyt jo julkistettu. uusi "Modern UI" ei välttämättä tunnu ihan niin kotoisalta kuin tuo Windows 7, vaikkakin löyttyyhän se tuttu ja turvallinen sieltä vain yhden klikin päästä.

Vaihtoehtoisia käyttöjärjetelmää hakevalle tosin voisi Ubuntu 12.10 Käyttöjärjestelmä olla mieluinen yllätys. se kun on jonkinlainen yhdistelmä vanhaa, ja uutta. Vaikka Windows 7:n saakin päivitettyä "pilkkarahalla" Windows 8:n (siis 29 euroa), niin ehkä kannattaa kokeilla kuitenkin tuota Ubuntun käyttöjärjestelmää (http://www.ubuntu.com) - niin ja se kokeiluhan on ilmaista. Latauksen yhteydessä kysytään vapaaehtoista lahjoitusta, mutta uuden käyuttöjärjestelmän saa ladattua ilmaiseksi DVD:lle polttamista varten,


 
 
Popup ikkunaan ladataan sisältöä lennosta
 
 
Popup ikkunaan ladataan sisältöä lennosta