Mikko Elo
Etusivu > Artikkelit > Urheilu > Formula1 2010

Formula1 2010

Ykköset, siis formula ykköset, tai lyhemmin F1 kausi alkaa taas. Nyt on talleissa taas paljon muutoksia - runsaasti ensikertalaisia ja palaavia konkareita kuten Lotus ja Michael Schumacher

Bahrainin GP 14.3.

Kausi alkoi jännittävissä tunnelmissa. Hispanian Racing Team sai nyt ensituntumaa, mihin heidän autostaan on -  Vauhdissa talli näyttäisi olevan Lotuksen ja Virginin kanssa samassa kastissa. Luotettavuutta, niin uudet kuin jotkut vanhatkin tallit joutunevat parantamaan jonkin verran. Ferrarin ja Mercedes GP:n sekä RedBullin autojen ajettavuus näytti olevan kohdallaan, M;cLarenit näyttivät vaativan pikkuisen enemmän töitä kuskilta, mutta tästäkin huolimatta Hamilton ajoi kisassa kolmanneksi

Australian GP

Australian GP meni pääosin ilman yllätyksiä, kunnes viimeisillä kierroksilla kisaa selvästi johtanut Sebstian Vettel joutui keskeyttämään. Red Bull Racing -tallin ongelmaksi onkin muodostunut luotettavuus.

Malesian GP

Ailahteleva sää oli osa syyllinen jokseenkin outoon lähtöjärjestykseen Malesiassa. Pääsyyllinen oli kuitenkin joidenkin kärkitallien selvä ylimielisyys, jolloin kyseiset tallit jäivät ilman kilpailukykyistä aikaa. Itse kilpailu odotuksista huolimatta ei tarjonnut kummempia sää vaihteluita. Kauden parhaasta lähtöruudusta lähtenyt Kovalainen joutui melkein keskeyttämääån kilpailunsa, mutta palasi vielä takaisin radalle. Jolin Lotus talli sai kerättyä arvokkaita testikierroksia.

Kiinan GP
Kiinassa säällä oli taas suuri osuus . McLaren näytti, että on vielä kisassa mukana. Massa oli koko kilpailun jotenkin vaisu. 


Valencian GP

Kovalaisen ajo Lotuksen 500. juhlakilpailussa päättyi ikävästi kun Red Bull antoi siivet Mark Webberille. Valencian rata näyttää upealta ja näyttää edelleen siltä, että kyseisestä radsta on tehty Monacon korvaaja. 
 
Popup ikkunaan ladataan sisältöä lennosta
 
 
Popup ikkunaan ladataan sisältöä lennosta