Mikko Elo
Etusivu > Artikkelit > Talous ja politiikka > Terve 2010! Terve 2011!

Terve 2010! Terve 2011!

Vuosiratas kellossa on taas kääntynyt ja on aika katsoa taaksepäin edellisen vuoden ennusteita. Kaikki ei todellakaan mennyt ihan nappiin. 

Se vuosi 2010

Kaikkien alojen nousujohteinen vire kai pysähtyi nurkan takaa tulleisiin talousvaikeuksiin. Taantumaa ollaan vältelty kaikenlaisilla talouspaketeilla ja kulutuksen hypetyksellä - toistaiseksi pää on pysynyt pinnalla. Nokia ei ehtinyt vakuuttaa vuoden lopulla. Taulutelkkareissa kysyntää jäi vähän hämmentämään 3D ja vielä uusi antenniverkon HD kuvan jakelutekniikka DVBT2.

Lue vuoden 2010 ennusteet ->>

Ennusteet 2011

Haluttu perustietokone muuttuu - monille riittää perustehoinen kannettava tai Tablet -tietokone, joissa kilpailu tulee olemaan ankaraa.

Perinteisiin koneisiin hankitaan Microsoftin Windows 7 -käyttöjärjestelmää niimpä ohjelmistojätillä tulee menemään paremmin kuin vuosiin. 

Tänä vuonna puhelinkin saa jo olla älykäs ja sosiaalinen. Ja Halventunut LED-TV kiinnostaa useampia.  Wii -pelikonsoli alkaa jäädä nurkkaan pölyttymään kun PS3 liikeohjaimineen vakuuttaa. 

E10 bensiini - tulos "whats the point"?. 

Asuntolainakorkojen vähennysoikeutta lasketaan - ja tämä iskee asuntovelkaisiin, jotka muutenkin koittavat pärjätä jotenkin reippaasti kallistuneilla keinotetuilla energiamarkkinoilla.

Persut - siis perussuomalaiset - ohittavat SDP:n vaaleissa. niukasti 

Aivan kaikkilla tulee olemaan käytössä nopea laajakaista (kehä 3:n sisäpuolella). Tätä tietenkin on myös tuettu valtion ja EUn rahoilla


 
 
Popup ikkunaan ladataan sisältöä lennosta
 
 
Popup ikkunaan ladataan sisältöä lennosta